Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ápr. 1-i feljegyzések
  2011-04-02 11:16:53, szombat
 
   
  MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG
(LEVELESLÁDÁJA)
ÁPRILIS ELSEJEI FEL(VAGY MEG)JEGYZÉSEK

MEDGYESSY PÉTER
Felhívjuk a japán kormány szíves figyelmét, hogy katasztrofális helyzetükben (azonnal és bizalommal) forduljanak Medgyessy Péter úrhoz! Medgyessyről tudniuk kell, hogy a francia becsületrend tulajdonosa, a KGB elleni harc egykori zászlóvivője, Kádár miniszterelnök helyettese, a rendszerváltozás után miniszterelnök, akit Gyurcsány rúgott ki a bársonyszékéből, de utazó nagykövetként szolgálta tovább Gyurcsányt. De ezek csak ,,háttéranyagok". A japánok az ,,Isten lábát" is megfogják (most) ha megnyerik maguknak Medgyessyt, mivel hajdanában ,,potom" 30 millióért ő adott szóbeli tanácsot a PAKSI ATOMERŐMŰ vezetőségének, és nincs is semmi probléma az erőművünkkel! Ilyen szakember felbecsülhetetlen értékű és villámgyors szóbeli tanácsokkal szolgálhatna a japán kormánynak illetve az atomerőművek vezetőinek! No nem ,,olcsó János", de már bizonyított...
HELLER ÁGNES
Meg nem erősített hírforrás alapján közöljük: Heller Ágnes Brüsszelben azt állította a nagy nyilvánosság előtt, hogy Budapesten nincsen villamos, földalatti és lovas kocsik meg konflisok bonyolítják le az emberek szállítását. Heller utalt arra is, hogy benevezett a hazugság-olimpiára a férfi mezőnyben, mert le akarja győzni Gyurcsányt és Mesterházyt.
SCHIFFER ANDRÁS
Schiffer azt nyilatkozta egy anonim bulvárlapnak, hogy pártja már most is 3/4-es többséggel kerülne a hatalomba, ha előrehozott választások lennének és Rytko Emília lenne az Országos Választási Iroda vezetője, Kuncze Gábor pedig a kampányt irányító főguru.

SIMOR ANDRÁS
A Magyar Nemzeti Bank elnöke bejelentette, hogy csak abban az esetben hajlandó lemondani tisztségéről, ha magasabb fizetési kategóriába sorolják, mert nem akarja növelni az irigyei számát.
DEMSZKY GÁBOR
D. G. jelentkezett a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nél, hogy 20 évig szeretné sepregetni Budapest utcáit mindennemű anyagi ellenszolgáltatás nélkül, mert belátta, hogy felmérhetetlen károkat okozott metropolisunknak, szabadságolása idején pedig vállalja a 4-es Metró építésének aktív segítését, mint segédmunkás. Kérelemmel fordult a Nyugdíjfolyósító Intézethez is, hogy emeljék a nyugdíját 700 ezer Ft. fölé, mert nem képes ellátni önmagát, fenntartani az objektumait és támogatni rokonait.

VADAI ÁGNES
Vállalna egy kiküldetést Dél-Afrikába, hogy felvegye a kapcsolatot az ottani államok fegyveres erőinek vezetésével. Utalt arra, hogy a kazakoknál is eredményes munkát végzett, tehát a sikeres kapcsolatfelvétel valószínűsége közel 100%.

HORVÁTH ÁGNES
Bejelentette, hogy szeretne kórházi dolgozó lenni, beteghordói vagy takarítói munkakörökben, de vállalná a kórházi széfek kezelését is ott, ahol nem szerelték le a betegágyakról. Gyógyító munkát nem végezhet, mert az egyetem tanárai selejtes munkát végeztek és megalapozatlan diplomát adtak ki számára, ezért fontolgatja a tandíj visszaigénylését és egyéb kárpótlást,- elvesztegetett tanulmányi évei miatt.
MOLDOVA GYÖRGY
Hamarosan belevág egy Kádár-szobor létrehozásába, mert képtelen elviselni, hogy történelmünk legnagyobb és legaljasabb hazaárulójának, tömeggyilkosságok irányítójának, keleti temetkezési módszerek bevezetőjének, Brezsnyev csókpartnerének, hazánk erkölcsi és anyagi csődbe hajszólójának ne legye egy “méltó" emlékműve a szoborpark WC-je mellett.
ALFÖLDI RÓBERT
Tervbe vette, hogy színre viszi a honfoglalást, ő kapná a Szvatopluknak ajándékozott ló szerepét, ezért hajlandó lenne műtétek sorozatának alávetni magát, különös tekintettel egy lófarok beépítésre és füleinek, patáinak, valamint nemi szervének megnövelésére. A Heti Hetesben már bizonyította, hogy meglepően jól utánozza egy ló nyerítését, amikor a ,,röhögésének" az intenzitása megközelíti a ,,csúcsot".
HORN GYULA
Megnyugtatta orvosait és hozzátartozóit, hogy visszatér még a közéletbe és lesz még miniszterelnök is a jövőben. Egyébként: ,,kutya baja", jó helyen van és jól érzi magát, sokan gondoskodnak róla, csak azok nem, akiket '56-ban a csürhéjével és a szovjet testvéreivel összefogva lelövöldözött vagy agyonvert.
GÖNCZ KINGA
Világhírű külügyérünk kacérkodik azzal a gondolattal, hogy ruhamodellező lesz vagy frizura bemutatókon vesz részt, vagyis: ezeken a területeken is megcsillogtatja kivételes (talán apjától örökölt) tehetségét.
BISZKU BÉLA
Kijelentette, hogy '56-ban ellenforradalom volt, de - természetesen - Kádár és bandája részéről! Vagyis: ezt az eszmefuttatását értették félre a jobboldaliak, holott ő csak az igazságot emlegette. Valójában a forradalom oldalán állt, csupán Kádár szavai tévesztették meg.
LÁZÁR JÁNOS
Szent ígéretet tett arra, hogy hamarosan csak egy állást fog betölteni, és soha többet nem ül AUDI-ba, valamint nem vesz fel számlával nem igazolt pénzecskét a Parlament kasszájából.
SZILI KATALIN
Nyilatkozott arról, hogy mint ős-kommunista, csupán azért “csapódott" az új alkotmány-tervezet kidolgozói csoportjába, mert személyével kívánta a Buharin-Sztalin féle alkotmány “kvázi" jogfolytonosságát életben tartani. Gondolkozik azon is, hogy a jogtalanul bezsebelt milliókat jótékony célok teljesítésére fordítsa.
EMEREGY, EMERKETTŐ ÉS EMERHÁROM VEZETŐI
Szakorvosi nyilatkozat szerint egy ember nem találhatott ki ilyen értelmetlen dolgot, ezért kollektív büntetést javasol azokkal szemben, aki kiötlötték vagy elfogadták az adóállomások névváltoztatását, illetve toldalékok betételét. ,,Hülye" ötlet volt,- de (sajnos) ennyi tellett belőlük (mondaná ezt Hofi Géza, ha élne közöttünk)! 1-BOLOND 100-AT CSINÁL!
Begyűjtötte:
(Prof. Dr. Bokor Imre)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: metropolisunknak, nyugdíjfolyósító, névváltoztatását, rendszerváltozás, visszaigénylését, csókpartnerének, ellenforradalom, megcsillogtatja, bársonyszékéből, eszmefuttatását, miniszterelnök, hozzátartozóit, felmérhetetlen, szabadságolása, elvesztegetett, hazaárulójának, megalapozatlan, katasztrofális, létrehozásába, ruhamodellező, szvatopluknak, betegágyakról, teljesítésére, irányítójának, nagykövetként, háttéranyagok, megnövelésére, valószínűsége, lelövöldözött, levelesládája, bevezetőjének, munkakörökben, vezetőségének, természetesen, hajszólójának, nyilatkozott, japán kormány, francia becsületrend, rendszerváltozás után, japán kormánynak, atomerőművek vezetőinek, nagy nyilvánosság, emberek szállítását, férfi mezőnyben, anonim bulvárlapnak, kampányt irányító, esetben hajlandó, irigyei számát, 4-es Metró, kiküldetést Dél-Afrikába, ottani államok, sikeres kapcsolatfelvétel, MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG, ÁPRILIS ELSEJEI, VAGY MEG, Medgyessy Péter, PAKSI ATOMERŐMŰ, HELLER ÁGNES, Heller Ágnes Brüsszelben, SCHIFFER ANDRÁS, Rytko Emília, Országos Választási Iroda, Kuncze Gábor, SIMOR ANDRÁS, Magyar Nemzeti Bank, DEMSZKY GÁBOR, Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt, Nyugdíjfolyósító Intézethez, VADAI ÁGNES, HORVÁTH ÁGNES, MOLDOVA GYÖRGY, ALFÖLDI RÓBERT, Heti Hetesben, HORN GYULA, GÖNCZ KINGA, BISZKU BÉLA, LÁZÁR JÁNOS, SZILI KATALIN, EMERHÁROM VEZETŐI, Hofi Géza, Bokor Imre,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A végzet az  Viharban csak az a fa marad ál...  A hét szűk esztendő  A végzet az  Tehetségtelen gyerek nincs.  Paul David Tripp Április 24  Nehezen engedem  Ha így haladunk...  Beney Zsuzsa - Álom  A Gömb  A Mester kezének érintése  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Jó éjt  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Gaál Viktor gondolata  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Szent György napi hiedelmek, s...  Jó éjszakát  Ez a jó az alvásban.  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Jó éjszakát  Szép Ernő - Virágzó akácfák  A könnyek összegyűjtése  Becsüld meg azt amid van,...  Az idő elsodorja létezésünk  Az udvariasság alapja: önismer...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A fenyő nem szép fa, (...)  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Kellemes esti időtöltést  Szép estét  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Vannak arcok  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Amit átélünk,  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Föld napja április 22  A világnak égető szüksége van ...  Föld napja április 22  Szent György nap  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  A keserű igazság  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
japán kormány, francia becsületrend, rendszerváltozás után, japán kormánynak, atomerőművek vezetőinek, nagy nyilvánosság, emberek szállítását, férfi mezőnyben, anonim bulvárlapnak, kampányt irányító, esetben hajlandó, irigyei számát, 4-es Metró, kiküldetést Dél-Afrikába, ottani államok, sikeres kapcsolatfelvétel, tandíj visszaigénylését, eszmefuttatását értették, forradalom oldalán, jogtalanul bezsebelt, adóállomások névváltoztatását, metropolisunknak, nyugdíjfolyósító, névváltoztatását, rendszerváltozás, visszaigénylését, csókpartnerének, ellenforradalom, megcsillogtatja, bársonyszékéből, eszmefuttatását, miniszterelnök, hozzátartozóit, felmérhetetlen, szabadságolása, elvesztegetett, hazaárulójának, megalapozatlan, katasztrofális, létrehozásába, ruhamodellező, szvatopluknak, betegágyakról, teljesítésére, irányítójának, nagykövetként, háttéranyagok, megnövelésére, valószínűsége, lelövöldözött, levelesládája, bevezetőjének, munkakörökben, vezetőségének, természetesen, hajszólójának, nyilatkozott, szolgálhatna, erőművünkkel, megnyugtatta, gondoskodnak, testvéreivel, jobboldaliak, kijelentette, bulvárlapnak, nyilvánosság, tévesztették, atomerőművek, bejelentette, adóállomások, medgyessyről, történelmünk, zászlóvivője, becsületrend, honfoglalást, ajándékozott, helyzetükben, jelentkezett, bizonyította, tisztségéről, szállítását, temetkezési, kiküldetést, tanácsokkal, villámgyors, bonyolítják, legaljasabb, objektumait, bizonyított, brüsszelben, kasszájából, segédmunkás, fenntartani, területeken, választások, kategóriába, vezetésével, csürhéjével, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1484
  • e Hét: 6992
  • e Hónap: 15596
  • e Év: 51537
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.